Tuesday, July 5, 2011

Έλληνες hot μόδας

Τη Δευτέρα το βράδυ πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου του Madwalk by Vodafone στο Metropolis Live Stage στην Πανεπιστημίου.Aν και η βροχή ήταν καταρρακτώδης και η κίνηση ως εκ τούτου τραγική...κατάφερα να φτάσω στον προορισμό ελαφρώς - βασικά προς το βαρέως - αργοπορημένη, αλλά παίρνοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το χαρακτήρα και το περιεχόμενο της πολυαναμενόμενης εκδήλωσης.

Οι οικοδέσποινες της βραδιάς στις 2 Φεβρουαρίου, στις εγκαταστάσεις Ξιφασκίας στο Ελληνικό, θα είναι οι uber stylish Βίκυ Καγιά και Τάμτα.


Με την επιμέλεια του Μιχάλη Πάντου και την καλλιτεχνική καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Ρήγου, 8 κορυφαίοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας θα παρουσιάσουν 1 ανατρεπτικο fashion show σε συνδυασμό με live performances από 8 αγαπημένους 'Έλληνες καλλιτέχνες.

Τα ζευγάρια σχεδιαστών και καλλιτεχνών που θα απολαύσουμε on catwalk και on stage αντίστοιχα είναι :
Deux Hommes & Γιώργος Μαζωνάκης
MI-RO & Onirama
Yiorgos Eleftheriades & Μύρωνας Στρατής feat. Ilia Darlin
Μary Katrantzou & Matisse
Celia Kritharioti Haute Couture & Σάκης Ρουβάς
Αpostolos Mitropoulos & Έλενα Παπαρίζου
Οrsalia Parthenis & Μelisses
Vrettos Vrettakos & Δέσποινα Βανδή

Τo Mad θα διαθέσει μέρος των εσόδων από την πώληση εισιτήριων της διοργάνωσης, στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο "ΕΛΠΙΔΑ".

Στη συνέντευξη τύπου παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, η Δέσποινα Βανδή, οι Onirama, η Τάμτα, η Βίκυ Καγιά, η Shaya, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, οι Matisse και οι Μelisses.

Μelisses

Δέσποινα Βανδή
K.Mπουρούνης, Δ/ντής Προγράμματος Mad, Κ.Ρήγος
Δαμιανός Χαραλαμπίδης, Chief Operating Officer της Vodafone Ελλάδος,Ινώ Κωνσταντοπούλου, μέλος Δ.Σ Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, Ανδρέας Μ. Κουρής, Υβέτ Κοσμετάτου, Brands & marketing communication senior manager vodafone Ελλάδος


Orsalia Parthenis & Apostolos Mitropoulos
Matisse
Onirama & MI-RO
Ρεγγίνα Κουρή & Κατρίνα Τσάνταλη


Shaya
Tάμτα & Βίκυ Καγιά






















Highlight της βραδιάς η tailor made τσάντα για το MadWalk και το μικρό μαύρο κουτί, που μέσα έκρυβε ονειρεμένη σοκολάτα από τα Fresh, την οποία σχεδόν καταβρόχθισα στην επιστροφή...

Τέλος σαν γνήσιο "wherecanifindthe" girl έχω να σας πω ότι η Τάμτα φόρεσε ασπρόμαυρο mini φόρεμα H&M, με Prada thigh high boots και vintage κόκκινο φάκελο.
Super stylish detail: τα ασπρόμαυρα σκουλαρίκια της, τα οποία μάλιστα έφτιαξε η ίδια από παλιό κολιέ! Very nice..



0 comments:

Post a Comment