Saturday, July 23, 2011

Πιο πολύ σεξ, πιο καλή ζωή…


Μια πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα δέκα χρόνων έδειξε ότι υπάρχει στενή σχέση μεταξύ της συχνότητας των οργασμών και της μακροζωίας.

Η καλή και συχνή σεξουαλική ζωή λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας για τον ανθρώπινο οργανισμό. Η σεξουαλική υγεία παίζει καθοριστικό ρόλο στην υγεία και την άμυνα του οργανισμού μας, ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα και συμβάλλει σημαντικά στη μακροζωία.

Όλοι έρχονται να επιβεβαιώσουν ότι το σεξ μας ανανεώνει και για αυτόν ακριβώς το λόγο, μας βοηθά να διατηρούμε τη νεότητά μας. Λόγω των διάφορων ορμονών που εκκρίνουμε κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, αλλά και των έντονων συναισθημάτων που βιώνουμε, όπως η ικανοποίηση και το πάθος, το σεξ είναι όχι μόνο ωφέλιμο, αλλά πολύτιμος σύμμαχος υγείας και ομορφιάς. Το να κάνουμε τακτικό σεξ, σημαίνει ότι είμαστε και πνευματικά και σωματικά υγιείς.

Μην ξεχνάμε επίσης, ότι το σεξ αποτελεί τη πιο ευχάριστη μορφή άσκησης, μας χαλαρώνει βοηθώντας μας να καταπολεμήσουμε το άγχος, και παράλληλα δημιουργούμε πιο ισχυρά αντισώματα, ενισχύοντας έτσι την άμυνα του οργανισμού μας.

0 comments:

Post a Comment